Meer dan de som der delen

Het mag duidelijk zijn: Technokas is dé specialist in het aannemen en uitvoeren van complexe glastuinbouwprojecten. Onze kracht zit in onze projectbenadering, waarbij wij de kas, de installatie en de bijbehorende bedrijfsruimte optimaal integreren.

Ons zusterbedrijf Bode Project- en Ingenieursbureau is ontstaan vanuit de vraag van klanten naar verdere dienstverlening in de complexe materie van kassenbouw. Bode biedt een team van specialisten die adviseren, ontwerpen maken en opdrachtgevers begeleiden bij de realisatie van technisch innovatieve kassen. De toegevoegde waarde van Bode ligt in het voortraject: Bode maakt de technische vertaling voor ruimtelijke ordening, fiscale- en subsidieregelingen. Bode is voornamelijk gespecialiseerd op het terrein van energie in de breedste zin van het woord.

Wanneer Technokas en Bode samen projecten oppakken, ontstaat een onverslaanbaar team. Wij passen een schat aan theoretische kennis toe op úw praktijk. Van advies en ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie: Bode en Technokas hebben een andere kijk op kassen. Maar natuurlijk werkt Technokas ook probleemloos met andere kundige (ingenieurs)bureaus samen aan prachtige projecten.
technokas